Aksuvit Tablet - Shiffa Home

Aksuvit Tablet - Shiffa Home

Sağlıklı ve güçlü bir hayat yaşamayı isteyenlere yardımcı olabilecek olan aksuvit nasıl kullanılır ve nelereye iyi gelir sizin için inceliyoruz.

Daha aktif bir yaşam ve spor öncesi enerjinizi arttırmak isteyen kişilerin yardımına koşabilecek olan Aksuviti sizin için inceliyoruz.

Aksuvit Tablet Nedir:

Bağışıklık sistemine yardımcı olan ve tamamen doğal bir takviye edici gıdadır.

Faydaları Nelerdir:

AksuVit in içinde bulunan C vitamini bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna ve yorgunluk ve bitkinliğin azalmasına katkıda bulunur. 

Aksuvit tablet, gün içerisinde kendimızı daha iyi hissetmemize yardımcı olabileceği gibi, içerisinde barındırdığı arı sütü, polen, propolis, vitamin ve mineraller ile besleyici değeri olduca yüksektir.

Aksuvit tablet, gün içerisinde kendinizi daha iyi hissetmenize yardımcı olur. 

  • Propolis, işçi arılar tarafından toplanan bitkilerin, filiz ve tomurcuklarından aldığı değerli bir besin maddesidir. Arılar propolisi, kovanın dezenfeksiyonunda, petek gözlerinin cilalanmasında, kovanda oluşan çatlakların ve deliklerin tıkanmasında, kovan içerisine giren çeşitli canlıların cesetlerinin çürümesini önlemek için mumyalaştırmasında kullanmaktadır.
  • Arı Poleni, uzun yıllardır kullanılan en eski besin takviyelerindendir. Çiçekli bitkilerin erkek üreme hücresi olarak da bilinir. Arılar yavrularını beslemek ve arı sütü üretmek için polen toplar.Polen, balmumu, bal ve arı salgılarından oluşan kompleks bir besindir. Yapısında polifenolik bileşikler, flavonoidler, vitaminler, karbohidrat, protein, yağ asitleri, çeşitli eser elementler, mineraller ve organik bileşikler barınır. En önemli bileşiklerden olan polifenoller ise sağlık acısından büyük önem taşır. Bu bileşenler, yaşamsal fonsiyonun önemi için oldukça faydalıdır.
  • Kırmızı Kore Ginsengi, araliaceae ailesindendir. Dağların yüksek tepelerinde yetişir. Koyu kırmızı meyve salkımları veren bir bitkidir. Kökleri şifa kaynağıdır. Uzak doğuda en çok fayda veren bitki olarak kullanılır. Kore ve Çin’de yaklaşık 6 yılda yetişir. Kökleri hasat edildikten sonra kurutuluş biçimine göre kırmızı veya beyaz olarak adlandırılır. Kırmızı Kore Ginsengi, uyarıcı ve enerji verici etkisi en fazla olan ginseng türüdür. Bitki ginsenosit adı verilen triterpenik saponositler, panaxosidesitler, panaxatnol, D grubu vitaminleri taşımaktadır.
  • Keçiboynuzu Meyvesi ve Pekmezi, yüksek mineral madde içeriğine sahiptir, özellikle de potasyum kalsiyum, fosfor ve magnezyum açısından zengindir. Fenolik madde bakımdan da zengin olan keçiboynuzu meyvesinin lif oranı da oldukça yüksektir.
  • C Vitamini, yoğun fiziksel egzersizler esnasında ve sonrasında bağışıklık sisteminin normal fonksiyonlarının korunmasında ciddi katkısı bulunur. C vitamini kemiklerin, kan damarlarının, kıkırdağın normal fonksiyonu için gerekli olan normal kollajen oluşumuna katkıda bulunur.
  • Kuşburnu, insan sağlığı açısından oldukça faydaları olan bir gıdadır. Kuşburnu, halk hekimliğinde farklı hastalıkların tedavisinde ilaç olarak kullanılan bitkilerdendir. Kuşburnu da A, C, P, B1, B2, E ve K vitaminleri bulunmaktadır.

Aksuvit Tablet Yan Etkileri Nelerdir

Kan inceltici ilaçlar ile alınması önerilmez. 

Hamile ve emziren bayanların kullanmaları tavsiye edilmemektedir. 

Kronik rahatsızlığı olup sürekli ilaç kullananların ürünü kullanmadan önce doktorlarına danışmaları tavsiye edilir. 

Arı ürünlerine alerjisi olan kişilerin kullanması sakıncalı olabilir.

Aksuvit Tablet İçerisindeki Vitamin Ve Elementler:

  • Kırmızı Kore Ginseng
  • Liyofilize Arı Sütü
  • Arı Poleni
  • Propolis
  • Keçiboynuzu meyvesi
  • C Vitamini
  • Kuşburnu

Aksuvit Tablet Kullanım Önerisi:

Tüketim Önerisi: 11 Yaş üstü yetişkinler için günde 2-3 tablet tercihen yemeklerle beraber alınabilir.

Aksuvit Tablet Doz Önerisi

 Günde 2-3 tablet tercihen yemeklerle beraber alınabilir.

Önemli Hatırlatma: Tavsiye edilen kullanım miktarını aşmayınız. Takviye edici gıdalar normal beslenmenin yerine geçemez.

Nasıl Muhafaza Edilmelidir

Isı, ışık ve nemden koruyunuz. Çocukların ulaşamayacağı yerde saklayınız.

Yorum Yap

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Giriş Yap

Yorumunuzun kontrolden geçtikten sonra yayınlanacaktır.

...