Propolisli Zencefilli Keçiboynuzu Özü - Shiffa Home

Propolis Zencefil Keçiboynuzu Özü Nedir, Propolis Zencefil Keçiboynuzu Özü nasıl ve ne kadar kullanılmalı, Propolis Zencefil Keçiboynuzu Özü faydaları

Bağışıklık sisteminin koruyucusu olarak da adlandıra bileceğimiz Propolisli Zencefilli Keçiboynuzu Özü Vitamin ve element bakımından da çok zengindir.  Propolisli Zencefilli Keçiboynuzu Özünü sizin için araştırdık

Nedir

Propolisli Zencefilli Keçiboynuzu Özü gerçek anlamda yüksek besin değerlerine sahip muhteşem bir besindir.

Propolisli Zencefilli Keçiboynuzu Özü, Zencefil ve propolis özleriyle zenginleştirilmiş keçiboynuzu özleri içeren bir besindir. Zencefil ve propolis özleriyle birleşen keçiboynuzu özü adeta koruyucu bir kalkan gücüne sahiptir.

Keçiboynuzu Özü, Akdeniz ikliminin hâkim olduğu bölgelerde doğal olarak yetişen Harnup Özü diğer adıyla keçiboynuzları toplanarak 70 dereceyi geçmeyen kazanlarda vakumlama sistemi ile elde edilen bir pekmez türüdür. Keçiboynuzu Özü insan vücudu için birçok faydası olduğu bilinen çok kıymetli bir besindir.

Keçiboynuzu özü, pekmez gibi sıvı bir forma sahip olsa dahi elde ediliş yöntemi ve bu sebepten içerisindeki besin öğeleri bakımından pekmezden ayrılır.

Faydaları Nelerdir

Dünyanın en sağlıklı baharatlarından birisi olan zencefil, özellikle mevsim geçişlerinde direncinizi arttırır. Zencefil, zengin besin değerlerine sahip olduğu için vücudun ihtiyacı olan vitamin ve minerallerin büyük bir çoğunluğunu karşılamaktadır.

Yan Etkileri Nelerdir

Bilinen yan etkisi bulunmamaktadır.

İçerisindeki Vitamin Ve Elementler

Ayrıca yapılan araştırmada propoliste; Mg, Ca, I, K, Na, Cu, Zn, Mn ve Fe gibi elementlerle B1, B2, B6, C ve E vitaminleri ile çok sayıda yağ asidi tanımlanmıştır.

Kullanım Önerisi

Doz Önerisi

Yetişkinlerin aç karnına günde 1 yemek kaşığı, çocuklarda ise( 0-12 yaş) günde 1 tatlı kaşığı aç karnına alınır.

Her gün kullanılır mı sorusuna ise evet kullanılabilir günde iki kez, sabah ve akşam olacak şekilde, 2-3 yemek kaşığı kadar tüketilebilir.

Nasıl Muhafaza Edilmelidir