Apireks Cold Flu Nedir? Ne İşe Yarar?

Apireks Cold Flu fiyatı, Apireks Cold Flu kimler kullanamaz, Apireks Cold Flu yaygın olan yan etkileri, Apireks Cold Flu hangi ilaçlar kullanılmaz

Apireks Cold Flu, ibuprofen içeren bir ilaçtır ve soğuk algınlığı ve sinüzit gibi rahatsızlıkların tedavisinde kullanılır.

Apireks Cold Flu Ne İşe Yarar, Nedir?

Apireks Cold Flu kullananlar soğuk algınlığı ve grip gibi mevsimsel ve enfeksiyon bazlı rahatsızlıklar da kullanılır. Semptomların azalmasını sağlayan Apireks Cold Flu, soğuk algınlığı belirtilerinin kısa sürede geçmesine yardımcı olur. Bunun yanı sıra Apireks Cold Flu ile kışları daha zinde hissedilmesi de mümkündür.

Apireks Cold Flu Nasıl Kullanılır?

Apireks Cold Flu’nun kullanımında hastanın yaşı esas alınır. İlaç oral yol ile alınır ve tüketiminde bol su içmek gerekir. Apireks Cold Flu kullanımı 12 yaşından küçük çocuklara önerilmemektedir. 12 yaşından büyük olan çocuklar için ise yetişkinler için uygulanan doz miktarı uygun görülür. Yetişkinler için önerilen miktar ise günde 2 tablet önerilir. Eğer hastalık süreci ağır geçiyor ise 4 saatte bir ilaç içilebilir. İlacın ne kadar içileceği (dozu), aç ya da tokluk durumu ve kullanımında dikkat edilmesi gereken durumlar hakkında eczacı tarafından bilgi verilecektir. Ancak gün içerisinde günde 6 taneden fazla Apireks Cold Flu tüketilmemelidir.

Apireks Cold Flu’nun Yan Etkileri Nelerdir?

Apireks kullanırken nelere dikkat etmeli?

Apireks Cold Flu hangi ilaçlarla kullanılmaz?

Apireks kimler kullanamaz?

Apireks yaygın olan yan etkileri ve zararları:

Apireks Cold Flu Satış Fiyatı 66.59 TL [ 10 OCAK 2023 ]