Sedaflora

Sedaflora

Sedaflora nedir ne için kullanılır, Sedaflora nasıl kullanılır, Sedaflora ilacının yan etkileri ve kullanırken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?

Şurup

Passiflora sıvıekstresi

Ambalaj:

 700 mg/5 mLx200 mL’lik şişe.

Endikasyon:

 Huzursuzluk, uykusuzluk, endişe gibi yakınmaların;adet görme ve menopoz devrelerindeki ruhsal sıkıntı, gerginliklerinsemptomatik tedavisinde endikedir.

Uyarılar:

 Dikkat gerektiren makineleri kullanmak zorundaolan kişilerde ve araç kullananlarda ilacın oluşturacağı santraldepresif etki hatırda tutulmalıdır. Gebelerde ancak hekim önerisiylekullanılabilir.

-

Yan Etkileri:

 Bilinen zararlı bir yan etkisi bulunmamaktadır.

İlaç Etkileşimleri:

 Santral sinir sistemini deprese eden ilaçlar (alkol,barbitüratlar, trankilizanlar vb.) ile birlikte kullanımı sırasındasedatif ve hipnotik etkilerin artacağı unutulmamalıdır. Disülfiramile birlikte kullanılmamalıdır. Aspartam kullanan kişilerde idrardatortu gö-rülebilir (Fenilketonüri).

Doz Önerisi:

 Yetişkinlerde, gün boyu yatıştırıcı etki için,yemeklerden önce 1-2 ölçek alınır. Uyku bozukluklarında ise yatmadan 1 saatönce 2 ölçek alınır. 3 yaşından büyük çocuklarda, hekim önerisine göre daha azdozlarda kullanılır; bir keresinde ½ ölçekten fazla verilmemelidir.

Yorum Yap

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Giriş Yap

Yorumunuzun kontrolden geçtikten sonra yayınlanacaktır.

...