Semprex

Semprex

Semprex nedir ne için kullanılır, Semprex nasıl kullanılır, Semprex ilacının yan etkileri ve kullanırken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?

Kapsül

Akrivastin

Ambalaj:

 8 mg x 30 kapsül.

Endikasyon:

 Saman Nezlesi dahil alerjik nezlenin, kronik idiyopatik ürtiker, semptomatik dermografizm, kolinerjik ürtiker, idiyopatik soğuk ürtikeri ve kaşıntılı atopik ekzema gibi histamin kaynaklı dermatozlarınsemptomatik rahatlatılmasında endikedir.

Kontrendikasyon:

 Akrivastinveya triprolidine karşı aşırı duyarlı olduğu bilinenlerde kontrendikedir.Akrivastin temel olarak böbreklerden elimine edilir, bu nedenle belirgin böbrek yetmezliği olan hastalara verilmemelidir.

Uyarılar:

 İlaca karşı kendi kişisel yanıtlarını saptayan kadar, hastaları araba kullanmak veya makinede çalışmak gibi zihnin uyanık olmasını gerektiren faaliyetler konusunda uyarmak gerekir.Akrivastinin insan gebeliği sırasında uygulanmasıyla ilgilibilgi bulunmamaktadır. Beklenen yararlar olası risklerden daha fazla olduğu takdirde gebelikte kullanılmalıdır. Akrivastin Verilmesinden sonra anne sütünde görülebilecek düzeyi hakkındabilgi yoktur. 12 yaşın altındaki çocuklarda önerilmez.

Yan Etkileri:

 Doğrudan Akrivastine bağlanabilen uyuklama hali ve uyuşukluk çok seyrek olarak bildirilmiştir.

İlaç Etkileşimleri:

 Çoğunluklahastalara, alkol veya diğer SSS depresanlarının etkisinde olduklarındazihin uyanıklığı gerektiren görevler almaları önerilir. Akrivastin Bunlarla birlikte verilmesi, bazı kişilerde, durumun daha da bozulmasına neden olabilir.

Doz Önerisi:

 Günlük doz erişkinlerde ve 12 yaşından büyük çocuklarda 3 kez 1 Kapsüldür.

Yorum Yap

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Giriş Yap

Yorumunuzun kontrolden geçtikten sonra yayınlanacaktır.

...