Seven Seas Cherry Flavoured & Cod Liver Oil

Seven Seas Cherry Flavoured & Cod Liver Oil nedir ne için kullanılır, Seven Seas Cherry Flavoured & Cod Liver Oil nasıl kullanılır.

Seven Seas Cherry Flavoured & Cod Liver Oil

Ambalaj:

 170 mL’lik şişe.

Endikasyon:

 Soğuk algınlığı ve öksürük ile görülen enfeksiyonlara karşı direnç, sağlıklı saçlar, cilt ve tırnaklar, güçlü kemikler, sağlam dişler, sağlıklı gözler sağlar. Vücudun çeşitli hastalıklara karşı direncini artırır, eklem ağrılarını ve katılığını giderir.

Seven Seas Cherry Flavoured & Cod Liver Oil Doz Önerisi:

 1 yaş üzeri çocuklarda ve erişkinlerde günde 10 mL (2 tatlı kaşığı), 1-6 aylık bebeklerde günde 2.5 mL (½ tatlı kaşığı), 7-12 aylıklarda günde 5 mL. Hazır bebek mamasıyla beslenen bebeklerde bu dozları yarısı kadarı verilir. İstendiğinde su ile karıştırılarak verilebilir.

Cod liver oil 500 mg,A vitamini 2667 IU, D vitamini 100 IU, E vitamini 0.5 IU, Omega 3 yağ asitleri 90 mg (bunun 83.2 mb’si EPA ve DHA)

Ambalaj:

 30 yumuşak jelatin kapsül.

Endikasyon:

 Vücut gereksinimi için, optimum kombinasyon olan Omega 3 Yağ asitleri, EPA ve DHA içerir. EPA özellikle eklem hareketliliğini korur.Eklem ağrılarını ve katılığını giderir. Bu temel yağ asitleri, kalp damar sistemi fonksiyonlarının sağlıklı bir şekilde sürdürülmesinde önemli rolleri üstlenir. Preparat, çocuk ve erişkinlerde vücudun günlük A ve D vitamini gereksinimini karşılamak amacıyla beslenmeye destek olarak kullanılır.

Endikasyon:

 Bileşimdeki maddelerden herhangi birine karşı aşırı duyarlılığı olanlarda kullanılmamalıdır.

Uyarılar:

 Başka kaynaklı A ve D vitaminleri kullanılıyorsa,özellikle çocuklarda aşırı D vitamini dozundan kaçınmak için preparat kullanımı durdurulmalı veya doz yarıya düşürülmelidir. Önerilen doz aşılmamalıdır.

Doz Önerisi:

 Erişkinlerde ve 6 yaşından büyük çocuklarda günde 1 kez 1 kapsül alınması önerilir. Gebelik öncesinde, gebelerde ve emziren anneler günde 1 kapsül önerilir.

A vitamini 4.000IU, D'Vitamini 400 IU, E vitamini 3 IU, EPA 252 mg, DHA 224 mg.Ek olarak, portakal suyu 0.7 g, C vitamini 35 mg, B6 Vitamini 0.7mg/10 mL

Ambalaj:

 150 mL’lik şişe.

Endikasyon:

 Bileşimdeki vitaminler, soğuk algınlığı ve öksürük ile görülen enfeksiyonlara karşı direnç, sağlıklı saçlar, cilt ve tırnaklar, güçlü kemikler, sağlam dişler, sağlıklı gözler ve çocuklarda dengeli büyümeyi sağlar. Portakallı balık yağı, günlük kullanım ile çeşitli hastalıklara karşı vücut defansını artırır. Eklem ağrılarını ve katılığını giderir.

Doz Önerisi:

 1 yaş üzeri çocuklarda ve erişkinlere günde 10 mL (2 tatlı kaşığı), 1-6 aylık bebeklere günde 2.5 mL (½ tatlı kaşığı), 7-12 aylıklara günde 5 mL (hazır bebek mamasıyla beslenen bebeklere bu ölçülerin yarısı kadar verilir), gebelere ve emziren annelere günde 5 mL verilir.

Kapsül

Saf balık yağı 500 mg(EPa eikosa pentaenoik asit %14, DHa dokosaheksaenoik asit %9)

Ambalaj:

 60 kapsül.

Endikasyon:

 Düzenli bir şekilde yağlı balıkların tüketilmediği durumlarda, vücudun günlük koruyucu Omega 3 balık yağı gereksinimini karşılamak için diyet suplemanı olarak kullanılır.

Doz Önerisi:

 Diyet suplemanı olarak günde 2 kapsül alınması ve bu uygulamanın her günün aynı saatlerinde yapılması önerilir.