Sustanon 250

Sustanon 250

Sustanon 250 nedir ne için kullanılır, Sustanon 250 nasıl kullanılır, Sustanon 250 ilacının yan etkileri ve kullanırken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?

Sustanon 250 Ampul IM

Organon

  • Testosteron propionat 30 mg
  • Testosteron fenilpropionat 60 mg
  • Testosteron izokaproat 60 mg
  • Testosteron dekanoat 100 mg.

Sustanon 250 Ambalaj:

 1 mL lik 1 Ampul.

Sustanon 250 Endikasyon:

Erkekte Hipogonadizme bağlı bozukluklarda, testosteron yerine koyma tedavisi,örneğin kastrasyon sonrası önikoidizm, hipopituitarizm, endokrin nedenli impotans, erkek klimakteryumu semptomları (örn. libidoazalması, zihinsel ve fiziksel aktivitede gerileme), spermatogenez bozukluklarına bağlı belli infertilite olguları ve ayrıca androjen yetmezliğine bağlı osteoporozda testosteron tedavisinde endike olabilir.

Sustanon 250 Kontrendikasyon:

Kuşkulanılan Veya bilinen prostat ve meme kanserinde kontrendikedir.

Sustanon 250 Uyarılar:

Androjenler bazan su ve tuz tutulmasına neden olduklarından latent ya da belirgin kalp yetmezliği, böbrek disfonksiyonu, hipertansiyon,epilepsi ya da migren olguları (veya özgeçmişlerinde bu durumları tanımlayanlar) dikkatle izlenmelidir. Erkek çocuklarda, puberte öncesi, erken epifiz kapanması ya da erken cinsel gelişmeyi önlemek için, androjenler dikkatle kullanılmalıdır.

Sustanon 250 Yan Etkileri:

Priapism Gibi aşırı cinsel uyarı belirtileri, puberte öncesi, erkek çocuklarda,erken cinsel gelişme, reaksiyonların sıklaşması, penis büyümesi ve erken epifiz kapanması, oligospermi ve ejakulatuar hacim azalması,vücutta tuz ve su tutulması, gibi yan etkiler androjen tedavisine bağlı olabilir.

Sustanon 250 Doz Önerisi:

Her iki haftada bir 1 adet 100 lük Ampul veya 3 haftada bir 1 adet 250lik Ampul derin İM olarak uygulanır.

Yorum Yap

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Giriş Yap

Yorumunuzun kontrolden geçtikten sonra yayınlanacaktır.

...