Tears Naturale Free

Tears Naturale Free

Tears Naturale Free nedir ne için kullanılır, Tears Naturale Free nasıl kullanılır, Tears Naturale Free ilacının yan etkileri nelerdir?

Tears Naturale Free Göz Damlası

  • Dekstran 70 0.0010 g,sodyum klorür 0.0052 g
  • Potasyum klorür 0.0012 g
  • Hidroksipropil metil selüloz 0.0030 g
  • Sodyum borat ( dekahidrat ) 0.0035 g/ml

Ambalaj:

 0.8 mL lik tek dozluk 32 plastik tüp içeren ambalaj.

Tears Naturale II

Göz Solüsyonu

Dekstran 70 1.00 mg,sodyum klorür 6.00 mg, boraks 3.50 mg, potasyum klorür 1.20 mg, konsantre hidroklorik asit ve/veya sodyum hidroksit pH ayarı için, polyquaternium 1 solusyon 0.01 mg (polyquaternium 1’e eşdeğer), hidroksipropil metilselüloz.00 mg

Tears Naturale  Ambalaj:

 15 mL lik plastik DropTainer şişe.

Endikasyon:

 Gözyaşının Doğal pH sınırları içinde ve optik parametreleri bozmayacak özellikte olan Tears Naturale, aynı zamanda tek dozluk kullanım için koruyucu madde içermeyen hazırlanmış bir ürün olarak, kuru göz sendromu (keratitis sicca), ekzoftalmiye bağlı kuruluk, lagoftalmi, oküler yüzeyin yetersizveya bozuk nemlendirilmesine bağlı olan diğer patolojik durumlardagözyaşı substitüsyonunda endikedir.

Tears Naturale  Doz Önerisi:

 Tears Naturale Free: Her göze günde 4 kez birer damla damlatılır. Birteksöz sağ ve/veya sol göze birer damla uygulayacak miktarı içerir. Damlatma Gözün iç kirişine, bu alanda damlatmaya uygun bir cepcik elin bir parmağı yardımıyla oluşturularak yapılır. Damlatma sonrası göz kapakları 10 saniye kapalı tutulmalıdır. Preparat koruyucu madde içermediğinden,ancak 12 saatlik kullanım içindir.

Tears Naturale II:

 Gerek duyulduğunda rahatsız göz veya gözlere 1-2 damla 3 kolay basamakta uygulanır: Baş arkaya yatırılır. El gözün altına yerleştirilir ve göz ile alt göz kapağı arasında V şeklindeki kese görünene kadar yavaşça aşağıya çekilir.Keseye bir veya iki damla sıkılır.

Yorum Yap

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Giriş Yap

Yorumunuzun kontrolden geçtikten sonra yayınlanacaktır.

...