Virigen

Virigen

Virigen nedir ne için kullanılır, Virigen nasıl kullanılır, Virigen ilacının yan etkileri ve kullanırken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?

Virigen Kapsül

Testosteron undekanoat

Ambalaj: 

40 mg x 30 Kapsül.

Virigen Endikasyon:

 Erkekte Hipogonadal bozukluklarda testosteron replasmanı için kullanılır.Kastrasyon sonrası önikoidizm, hipopituitarizm, endokrin impotans,libidonun azalması, mental ve fiziksel aktivitenin azalması gibi erkeğin klimakterik semptomları, spermatogenesis bozukluklarından kaynaklanan belli bazı infertilite olguları ve ayrıca testosteron tedavisi androjen yetmezliğine bağlı osteoporoz olgularında daendike olabilir.

Kontrendikasyon:

Şüphe Edilen veya bilinen prostat ve meme kanserinde kontrendikedir.

Virigen Uyarılar:

Androjenler bazan su ve tuz tutulmasına neden olduklarından belirgin ya da gizli kalp yetmezliği, renal disfonksiyon, hipertansiyon,epilepsi ya da migren olguları (veya özgeçmişlerinde bu durumları tanımlayanlar) dikkatle izlenmelidir. Erkek çocuklarda, puberte öncesi, erken epifiz kapanması ya da erken cinsel gelişmeyi önlemek için, androjenler dikkatle kullanılmalıdır.

Virigen Yan Etkileri:

 Priapism Gibi aşırı cinsel uyarı belirtileri, puberte öncesi, erkek çocuklarda,erken cinsel gelişme, reaksiyonların sıklaşması, penis büyümesi ve erken epifiz kapanması, oligospermi ve ejakulatuar hacim azalması,vücutta tuz ve su tutulması, gibi yan etkiler görülebilir.

Virigen Doz Önerisi:

  • Günlük doz başlangıçta sabah 2 Kapsül, akşam 1-2 Kapsüldür.
  • 2-3 hafta sonra sürek doza geçilerek sabah 1-2 Kapsül ve akşamları 1 Kapsül kullanılır.
  • Preparat yemeklerden sonra çiğnenmeden gerekirse bir miktar suyla yutulmalıdır.

Yorum Yap

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Giriş Yap

Yorumunuzun kontrolden geçtikten sonra yayınlanacaktır.

...