Xamamine

Xamamine

Xamamine nedir ne için kullanılır, Xamamine nasıl kullanılır, Xamamine ilacının yan etkileri ve kullanırken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?

Xamamine 50 mg

50mg    Dimenhidrinat    Tablet

Endikasyon:

Bütün araç tutmaları, elektro şok kusmaları, gebelik, hipertansif vertigo, labirentit, meniere sendromu, migren, pos narkotik ve postoperatif, radyasyon hastalığında endikedir.

Uyarılar:

Gebelik kusmalarında, sabah yataktan kalkmadan yarım saat önce ve araç tutmalarında yolculuğa çıkmadan yarım saat önce alınmalıdır. Meydana getirebileceği yorgunluk ve uyku halinden dolayı araç, kullananların uyarılması gerekir.

İlaç Etkileşimleri:

Latanoprost'un göz içi basıncını düşürücü etkisinin, beta-adrenerjik antagonistler (timolol), adrenerjik agonistler (dipivoxil epinefrin), karbonik anhidraz inhibitörleri (asetazolamid), ve en azından kısmi olarak da kolinerjik agonistlerle (pilokarpin) aditif olduğu kısa süreli klinik çalışmalarda gösterilmiştir

Doz Önerisi:

Semptom başlamadan 1/2 saat önce kullanılmak üzere 1-2 tablet kullanılır. Bu doz gerektiğinde günde 3-4 defa tekrarlanabilir. Çocuklarda yaşlarına göre bu miktarın 1/2-1/4'ü kullanılır.

Yorum Yap

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Giriş Yap

Yorumunuzun kontrolden geçtikten sonra yayınlanacaktır.

...