Zalvor

Zalvor

Zalvor nedir ne için kullanılır, Zalvor nasıl kullanılır, Zalvor ilacının yan etkileri ve kullanırken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?

Deri Kremi

Permetrin

Ambalaj: 50 mg/gx30 g’lik tüp.

Zalvor

Saç Kremi

Permetrin

Ambalaj: 10 mg/gx 59 mL’lik plastik şişe.

Endikasyon:

Baş biti enfestasyonları nın tedavisinde ve risk altındaki insanların baş biti enfestasyonları ndan korunmasında endikedir.

Kontrendikasyon:

Piretroidler,piretrinler ve permetrin karşı alerjisi olanlarda kontrendikedir.

Uyarılar:

Sadece dıştan kullanım içindir.Gözler için irritan değildir. Ancak kazara bulaşırsa, gözler hemen bol temiz su ile yıkanmalıdır. Hayvan çalışmalarında, gebelik sırasında permetrin uygulaması nedeniyle fetusun zarar gördüğünü belirten herhangi bir bilgi elde edilmemiştir. Permetrinin çok az bir yüzdesi süte geçebildiğinden, sütteki konsantrasyonlarının yenidoğan/-bebek için herhangi bir risk oluşturması beklenmez.

Yan Etkileri:

Genelde iyi tolere edilir. Çok Az kişide baş derisinde eritem, döküntü ve/veya irritasyon (yanma/batma ve karıncalanma) görüldüğü bildirilmiştir.

Doz Önerisi:

Zalvor Deri Kremi: Tek doz halinde erişkinlerde ve 12 yaşın üstündeki çocuklarda 1 tüp; 5-12 yaş arasında ½ tüp; 1-5 yaş arasında ¼ tüp ve 2 aylıktan 1 yaşına kadar çocuklarda 1/8 tüp uygulanır. Bazı erişkinlerde bir tüp kullanılması gerekebilir de 2 tüpten fazlası kullanılmamalıdır.

Zantac Eff.Tablet/Film Tablet/Şurup: Akut duodenal ve selim gastrik ülser ve reflü özofajit için standart doza günde 2 kez 150 mg veya gece 300 mg’dir. Dört hafta içinde iyileşme hastalarda ikinci 4 haftalık tedavi sonunda genellikle tamamen iyileşme görülür. Duodenal ve selim gastrik ülserin uzun süreli tedavisi için önerilen olağan doz gece yatarken 150 mg’dir. Sigarayıbırakmayan hastalarda gece alınan 300 mg’lik doz, 150 mg’lik dozaj rejimine göre ek terapötik yarar sağlar.

Yorum Yap

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Giriş Yap

Yorumunuzun kontrolden geçtikten sonra yayınlanacaktır.

...